ce afectiuni

Suferi de o afecţiune cardiovasculară sau ai factori de risc cardiovascular, cum ar obezitatea, fumatul, dislipidemiile, stresul emoţional sau diabetul zaharat?

Poţi beneficia de serviciul de monitorizare la distanţă oferit de noi.

Îţi punem la dispoziţie atât dispozitivele pentru monitorizarea la distanţă, cât şi un call center dedicat, în care medici profesionişti interpretează cu acurateţe şi promptitudine rezultatele transmise prin telefon.

monit
schema medtelesystem
pret

MEDICINA VIITORULUI PENTRU TINE

Conceptul de medicină evoluează, se schimbă sub ochii noştri, iar tendinţa la nivel mondial este ca serviciile de îngrijire a sănătăţii să devină mai personalizate, adaptate nevoilor, dorinţelor şi diferitelor stiluri de viaţă ale pacienţilor. Tratamentul, îngrijirea şi supravegherea medicală devin din ce în ce mai mult o activitate de rutină, parte a vieţii trăite de pacient la propriul domiciliu. Aceasta este MEDICINA VIITORULUI !

În prezent, există deja numeroase dispozitive medicale care permit transmiterea şi intrepretarea datelor necesare pentru monitorizarea medicală, pentru diagnosticarea şi tratamentul de la distanţă a numeroase afecţiuni.

Ca urmare, în lume, din mii de case se transmit în acest moment date medicale cum ar fi electrocardiograme, valori ale TA, glicemiei, greutăţii sau ale altor parametri vitali. MedTelesystems este în pas cu aceste tehnologii noi şi aduce medicina viitorului şi în casa ta. Astăzi!

Cu ajutorul unor dispozitive performante, datele medicale pot fi preluate de către tine din fotoliul de acasă şi transmise către Centrul de monitorizare la distanţă, prin intermediul serviciilor de telefonie la care eşti abonat. Ajunse la medicii specialişti din centrul medical de monitorizare aceste date sunt înregistrate, analizate, interpretate şi comparate cu informaţiile existente în baza de date în câteva minute şi sunt disponibile în cel mai scurt timp pentru adoptarea anei atitudini medicale adecvate fiecărui caz.

Centrul medical de monitorizare la distanţă este dotat cu tehnologie computerizată de ultimă generaţie, precum şi cu o echipă formată din personal medical cu experienţă în domeniul telemedicinei, care preia, interpretează şi retransmite datele medicale în timp real, la orice oră şi în orice zi. Aceasta este MEDICINA VIITORULUI !

Prin acest nou tip de medicină, calitatea vieţii tale este mai bună.

Ştiind ca în orice moment la celalat capăt al firului este la orice oră un medic care îţi supraveghează starea de sănătate poţi fi mai relaxat în activitatea ta curentă, poţi petrece mai mult timp acasă, cu familia ta, renunţând la repetatele spitalzări şi vizite la camera de gardă.

prez