Maramedica 2012

Perioada:
Joi, 16 Februarie 2012:02 – Sâmbătă, 18 Februarie 2012:02
Locatie:
Centrul de Marketing Baia Mare
În perioada 16 – 18 februarie, compania noastră a participat la expoziţia anuală „Maramedica -2012”, organizată la Baia Mare de către Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

La expoziţia Maramedica, aflată la a IX-a ediţie, au fost prezentate produse farmaceutice, precum şi aparate, instrumentar şi echipamente medicale, deosebit de utile, atât pentru medicii care activează în domeniul privat, cât şi pentru spitale şi clinici medicale. Cu această ocazie MedTelesytems s-a alăturat celor 45 de firme participante la expoziţie, din Maramureş, Bucureşti, Brasov, Cluj, Satu Mare, Bihor, Timişoara, Mureş, Constanţa, Arad şi Satu Mare.

Instruire pentru reprezentantii filialei Caritas Alba Iulia – Ingrijire la domiciliu din Miercurea Ciuc

Perioada:
Joi, 9 Februarie 2012:02 – Vineri, 10 Februarie 2012:02
Locatie:
Bucuresti, sediul MedTelesystems
În perioada 9 – 10 februarie, în baza parteneriatului între MedTelesystem şi Organizaţia Caritas Alba Iulia, la sediul companiei noastre a avut loc cursul „Aplicaţii ale telemedicinei” la care au participat 20 de reprezentanţi ai filialei Caritas Alba Iulia
Telemedicina la Centrul de Permanenta de la Cogealac

Perioada:
Joi, 12 Ianuarie 2012:01
Locatie:
Cogealac, judeţul Constanţa
În data de 12 ianuarie 2012, Centrul medical de permanenţă din comuna Cogealac a inaugurat o secţie nouă, cea de balneofizioterapie. La inaugurare, alături de primari ai localităţilor beneficiare, conducători ai instituţiilor sanitare şi jurnalişti au participat şi doi reprezentanţi ai MedTelesystems.

Aproape 20.000 de locuitori din nordul judeţului Constanţa, beneficiază de asistenţă medicală non – stop oferită de către personalul medical al Centrului de permanenţă de la Cogealac.
Evenimente viitoare – întâlnirea anuală a ATA 2012

Perioada:
Duminică, 29 Aprilie 2012:04 – Miercuri, 2 Mai 2012:05
Locatie:
San Jose, California
În perioada 29 aprilie – 2 mai 2012, La San Jose, California va avea loc a 17-a întâlnire anuală a ATA, considerată ca fiind cea mai mare reuniune ştiinţifică şi expoziţională care se concentrează exclusiv pe telemedicină şi telesănătate. Compania noastră a fost prezentă la acest eveniment începând cu anul 2011. La fel ca în anii precedenţi, cu ocazia acestei întâlniri vor avea loc sute de prezentari şi workshop-uri cu privire la practicile telemedicinei şi la industria de telemedicină, activităţi la care vor participa reprezentanţi ai întregului spectru al telemedicinei.

MEDICA 2011 şi COMPAMED 2011

Perioada:
Miercuri, 16 Noiembrie 2011:11 – Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011:11
Locatie:
Düsseldorf
În perioada 16-19 noiembrie 2011, întreaga atenţie a lumii medicale este concentrată spre Centrul Expoziţional din Düsseldorf, unde se desfăşoară, MEDICA 2011 – Forumul Mondial pentru Medicină şi COMPAMED 2011 – Soluţii de înaltă tehnologie pentru aparatura medicală, cel mai mare târg pentru piaţa furnizorilor de echipamente medicale. Ambele evenimente au înregistrat un număr record de participanţi, 4571 de expozanţi din 62 de ţări diferite pentru MEDICA 2011 şi 627 de expozanti din 40 de ţări diferite pentru COMPAMED.
Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei – Ediţia 2011

Perioada:
Joi, 27 Octombrie 2011:10 – Sâmbătă, 29 Octombrie 2011:10
Locatie:
Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti
În perioada 27 – 29 octombrie 2011, MedTelesystems a participat ca expozant la Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei, eveniment dedicat medicilor specialişti în medicina de familie şi organizat de către Societatea Academică de Medicină a Familiei, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Cu ocazia acestei manifestări medicale, compania noastră a oferit unui medic de familie care îşi desfăşoară activitatea într-un cabinet medical individual din comuna Străuleşti un abonament gratuit la servicii de telemedicină pentru un an de zile.
Adunarea anuală a Asociaţiei Americane de Telemedicină

Perioada:
Vineri, 29 Aprilie 2011:04 – Luni, 2 Mai 2011:05
Locatie:
Tampa, Florida, SUA
Adunarea anuală a Asociaţiei Americane de Telemedicină (American Telemedicine Association – ATA), organizată la Tampa, FLORIDA, în perioada 29 aprilie – 2 mai 2011 a confirmat faptul că telemedicina este în curs de a schimba lumea. ATA este reprezentantul cel mai de seamă al telemedicinei din Statele Unite şi avocatul introducerii tehnologiilor telemedicale avansate. Această organizaţie luptă pentru integrarea telemedicinei în sisteme medicale avansate, pentru îmbunătăţirea calităţii şi creşterea disponibilităţii şi a valorii adăugate a tratamentelor medicale în lumea întreagă.
Teledon Gala Crucii Roşii

Perioada:
Duminică, 3 Iulie 2011:07
Locatie:
TVR1
MedTelesystems a participat la Teledonul organizat de TVR1 în cadrul Galei Crucea Roşie (135 de ani de la înfiinţare), alaturi de Nadia Comăneci, Loredana Groza, Sergiu Nicolaescu, Margareta Paslaru, Mihai Traistariu, Nico, Andra, Hotel Fm, Paula Seling, Marcel Pavel şi mulţi alţii.

Scopul teledonului a fost acela de a strânge donaţii pentru realizarea programului „Asistenţă la domiciliu pentru bătrâni”, program ce are în vedere dezvoltarea unui sistem de asistenţă la domiciliu realizat, pe de o parte, cu ajutorul voluntarilor, iar pe de altă parte, cu ajutorul unor îngrijitori, persoane angajate de Crucea Roşie.

Cu această ocazie, MedTelesystems a făcut cea mai mare donaţie: 30 de abonamente anuale in valoare de peste 17000 euro, ca parte din programul Crucii roşii “Asistenţă la domiciliu pentru vârstnici”.

În cursul Teledonului a fost transmis un film cu unul dintre pacienţii din programul CEMONDIS, dl.Titus Neagu.
Conferinţa de Cardiologie în Medicina de Familie

Perioada:
Duminică, 29 Mai 2011:05 – Marţi, 31 Mai 2011:05
Locatie:
Bucureşti, Romania
MedTelesystems a fost sponsor al evenimentului. În pauzele dintre seminarii şi prezentări, reprezentanţii companiei noastre au preluat citiri ale EKG de la medicii participanţi şi le-am trimis la Centrul de Monitorizare, unde acestea au fost interpretate şi retrimise pe mail către medici, printate şi prezentate pe un ecran digital. De asemenea, am organizat o tombolă, ocazie cu care am oferit 10 abonamente anuale gratuite pentru medicii de familie şi am iniţiat numeroase contacte cu medici de familie interesaţi să insereze telemedicina în practicile lor.