h4

team-of-doctorsEşti medic de familie?

Serviciul de monitorizare cardiologică la distanță poate fi instrumentul ideal în consolidarea practicii tale.

Triajul cazurilor de afecţiuni cardiovasculare, viteza de reacție în caz de urgență, monitorizarea pacienților şi accesul continuu la parametrii relevanți sporesc gradul de succes al tratamentelor oferite clienților tăi.

Noile servicii aduc valoare adăugată cabinetului tău, fidelizând pacienţii existenţi, optimizând numărul pacienţilor noi şi consolidând reputaţia cabinetului în mod eficient, pe termen lung.

Ca medic de familie poţi beneficia de sprijinul oferit în timp real de către specialiștii aflaţi în Centrul de monitorizare la distanţă al MedTelesystems, specialişti care contribuie în mod esențial la precizarea unor diagnostice, oarecum dificil de pus în condițiile unui cabinet cu dotare standard, asigurând astfel un grad ridicat de accesibilitate al pacienților la servicii altfel costisitoare ca timp, efort și costuri.

Medici de familie din 29 de judeţe şi din municipiul Bucureşti se pot consulta acum cu specialiştii noştri şi pot folosi această consultanţă pentru a lua deciziile optime privind tratamentul pacienţilor.

Pentru monitorizarea cardiacă la distanţă, dispozitivul HeartView este oferit în custodie, iar serviciul de monitorizare şi interpretare a electrocardiogramelor costă între 10 şi 15 RON per ECG interpretat, în funcţie de tipul de abonament.

Pentru detalii privind abonamentele disponibile şi contractele avantajoase, contactează-ne!

schema medtelesystem
prez